11.2.18

ANFIVBIA · CARTELERÍA FUERTE FINA



NOSOTRXS VOLEM UN PAÍS ANORMAL

Serie de 20 carteles producidos para la exposición Emocions Incendiàries, comisariada por Maike Moncayo y Blanca del Río, Can Felipa (Barcelona), del 06/02 al 14/04 de 2018, con obras de Raquel Friera, Daniel García Andújar, Marco Godoy, Lucrecia Masson, Diego del Pozo y ANFIVBIA (Rubén García-Castro y María Salgado). 

“Seleccionada a la Convocatòria 2017 de Can Felipa Arts Visuals aquesta exposició neix a fi d'explorar la subtil i invisibilitzada relació entre les emocions i el poder. Com assenyala Sara Ahmed, "junts odiem i és aquest odi el que ens uneix". Un enunciat que apunta precisament a aquesta capacitat que tenen emocions com l'odi de ser poderosos instruments de subjecció i organització social, disposant els cossos en "nosaltres" i "altres". Tanmateix, l'odi i la ràbia també poden posar a ratlla aquestes velades formes de control. Els crits al "ja prou!", a la "digna ràbia" o al rebuig del patriarcat per part de diversos moviments i pràctiques feministes, queer, decolonials i artístiques, han posat en relleu aquesta força contestatària de l'odi. Aquest projecte parteix doncs de la urgència de repolititzar els afectes, d'explorar la manera en què l'odi i la ràbia produeixen relacions de poder asimètriques; i alhora, explora la seva potència per inquietar aquest mateix ordre” 

Al hilo de esta cartelería fina que hicimos en papel curious matter y serigrafía (en Monostereo, Barcelona) ANFIVBIA hemos por fin armado una pequeña web de nuestras ediciones gráficas para quien quiera conseguirlas en físico: http://cargocollective.com/anfivbia

ANFIVBIA es un colectivo gráfico editor formado por el artista y diseñador Rubén García Castro y yo misma. ANFIVBIA inventa ediciones, maquetados e impresiones que exploren modos de producir lectura en gráfica. Hace Panfletos Muy Original Replicables a Mansalva & Textura en Calidad.

No hay comentarios: